Ženski povratak sebi

Idealna lektira za sve one žene koje osjećaju da u njihovu životu ima previše dužnosti, a premalo radosti.
Kategorija: Autor:

17,12 

U PRODAJI

 • Zašto ne živimo tako kako bismo htjele?
 • Zašto ne činimo stvari koje su za nas dobre – premda točno znamo što bi nam pomoglo?
 • Zašto se uporno držimo starih obrazaca ponašanja koji su nam strani, kao da našim životom upravlja neki zlonamjerni šaptač?
 • Zašto niječemo svoje pravo ja?

 

Ova knjiga govori o tome kako se vratiti sebi. To nam je zadaća: tvoja i moja. Osjećam da si već na tom putu, i ja sam na svome. Napisala sam ovu knjigu da bismo nakratko išle zajedno.

Koliko sam puta sumnjala u svoj put, u svoju ženskost, u svoj talent? Koliko sam puta silazila sa svoje životne staze, jer sam slušala druge, osjećala se primoranom, htjela nekome ugoditi, stavljala tuđe potrebe ispred vlastitih? Koliko sam puta plakala od žalosti, od bespomoćnosti, od bijesa? To znam samo ja… I ti, čitateljice, znaš to isto za sebe, zar ne? Nije to ništa loše, to je normalno, ispričat ću ti o sebi da bi se mogla ogledati u meni kao u zrcalu – govori nam Natalia de Barbaro u svojoj knjizi i vodi nas kroz odlomke o Pokornoj, Snježnoj kraljici i Mučenici. Ova je knjiga povratak Duši koja sve zna i u svemu će pomoći. Prepusti se autorici da te povede. Ona ide u dubinu, a ne ravno, i čini to s nježno, istinito i mudro.

 

Idealna lektira za sve one žene koje osjećaju da u njihovu životu ima previše dužnosti, a premalo radosti.

PUBLICISTIKA / OSOBNI RAZVOJ

232 stranice

Meki uvez s klapnom

140×210 mm

ISBN: 978-953-49519-4-1

Preveo Mladen Martić

Pročitaj ulomak
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak u webshop
  Scroll to Top