Autori

Regina-Brett

Regina Brett

američka je spisateljica, novinarka i radijska voditeljica. Novinarstvo je završila na Sveučilištu u Kentu a religijske studije na Sveučilištu John Carroll. Objavila je više od 2500 novinskih članaka i bila dvaput finalistica Pulitzerove nagrade. Njezina prva knjiga, Bog nikad ne trepće (50 lekcija za teške trenutke u životu), stekla je kultni status i objavljena je u 26 zemalja.

Thomas Erikson

Thomas Erikson

popularan je pisac knjiga iz psihologije, bihevioristički i komunikacijski stručnjak, predavač, rukovodstveni trener i pisac krimića. Vodi konzultantsku tvrtku s naglaskom na mijenjanju ponašanja u različitim vrstama organizacija te svake godine obučava brojne izvršne direktore iz poslovnog svijeta. Njegova prva knjiga iz popularne komunikacijske psihologije Okruženi idiotima u Švedskoj je prodana u više od 900 000 primjeraka, a zajedno s dva nova naslova, Okruženi psihopatima i Okruženi lošim šefovima, prodao je ukupno više od 1 500 000 knjiga. Knjige su mu prevedene na više od 40 svjetskih jezika.

Christel-Petitcollin

Christel Petitcollin

autorica i predavačica s 27-godišnjim iskustvom psihoterapeutkinje i trenerice u području komunikacije i osobnog razvitka. U fokusu njezina interesa su ljudski odnosi. Njezine knjige Kako manje misliti i Kako izbjeći manipulatore postale su svjetske uspješnice.

Ian Morgan Cron

autor je bestselera, govornik poznat diljem svijeta, učitelj Eneagrama, savjetnik i pjesnik nagrađen nagradom Dove. Ian znanje crpi iz niza disciplina – od psihologije do umjetnosti, kršćanske duhovnosti i teologije – pomažući ljudima da se udube u misterij vlastita života.

Suzanne Stabile

cijenjena je govornica, nastavnica i međunarodno priznata učiteljica Eneagrama.

Federica Bosco

jedna je od najpopularnijih talijanskih spisateljica čiji romani ne silaze s vrhova top lista. Govorili su da sam preosjetljiva prvi je njezin publicistički naslov a preveden je na desetak jezika.

Marek Herman

Marek Herman (1965.) rođen je u Opavi, gdje je završio gimnaziju, a potom je studirao na Pedagoškom fakultetu u Brnu. Sedam godina predavao je u gimnaziji, godinu dana radio je za Nadace Open Society Fond u Pragu na programu posvećenom radu s djecom u vrtićima. Od 1997. do 2007. g. radio je za velike međunarodne koncerne a bio je i među ključnim osobama koje su pokrenule jedinstven projekt dobrotvornih SMS-ova u Češkoj. Danas radi kao vanjski predavač na Sveučilištu Palackoga u Olomoucu te na Ekonomskom fakultetu u Pragu. Iznimno je veliko zanimanje za sudjelovanje na njegovim radionicama posvećenima samospoznaji i osobnom razvoju a podjednak uspjeh postižu i seminari o odgoju male djece do šest godina starosti namijenjeni majkama na rodiljnom dopustu

Sharon Jones

Sharon Jones grafička je dizajnerica a živi u Sjevernoj Engleskoj. Spali dnevnik njezin je književni prvijenac.

natalia-de-barbaro

Natalia de Barbaro

Psihologinja, pjesnikinja, feljtonistica. Kroz autorsku radionicu Vlastita soba radi sa ženama koje traže odgovore na pitanja: „Tko sam ja zapravo? Što hoću? O čemu sanjam? Što si dopuštam?“ Njezina hit-knjiga Ženski povratak sebi - precizna s gledišta psihologije, a istodobno i poetična, iskrena i dirljiva - priča je o putu koji vodi prema upoznavanju same sebe.

Maud-Ankaoua

Maud Ankaoua

Po završetku studija na pariškom Institutu političkih znanosti i magisterija iz međunarodnog poslovanja na Sveučilištu u Nottinghamu, Maud Ankaoua ostvarila je sjajnu karijeru u svijetu poduzetništva. No 2010. godine, nakon prodaje svoje tvrtke, Maud je zbog stresa na korak do sagorijevanja, a istovremeno tako daleko od svojih istinskih želja... U jeku poslovne ekspanzije, ipak odbija sve ponude i za samo četiri dana odlučuje krenuti na putovanje u Nepal. Pet tjedana provela je na Himalaji samo u društvu nosača... I tišine! Bila je to prava prilika za povezivanje s nutrinom. Prema Maud, jedino čemu vrijedi težiti je sreća. O tome se radi u romanu Prvi dan ostatka tvog života, u kojemu je pokazala svoju istinsku vjeru u sve nas, kako bismo jednoga dana mogli živjeti u svijetu kakav priželjkujemo.

Russ-Harris

Russ Harris

Dr. Russ Harris rođen je u Liverpoolu, u Engleskoj. Nakon završetka studija medicine na Sveučilištu Newcastle-Upon-Tyne, preselio se u Australiju. Radeći kao obiteljski liječnik zainteresirao se za psihološke aspekte tjelesnih oboljenja (a sve manje za pisanje recepata). U svojoj eklektičnoj karijeri, bio je stand-up komičar, seksualni terapeut, producent, romanopisac i voditelj radionica. Trenutno radi kao liječnik psiholog u Melbournu. Njegova najpoznatija knjiga, Klopka zvana sreća, prodana je u više od milijun primjeraka diljem svijeta, te prevedena na više od 30 jezika.

Juliette-Allais

Juliette Allais

Juliette Allais, francuska spisateljica i psihopraktičarka. Usavršavala se na područjima transgeneracijske psihoterapije, neuroznanosti i jungovske psihoanalize. Muškarcima i ženama pomaže u procesu samoostvarenja i potrazi za vedrijim i ispravnijim životnim putanjama.

Marcia Grad Powers

Marcia Grad Powers živi u Kaliforniji. Specijalizirana u psihologiji održava seminare i stručna predavanja u školama i na fakultetima te podučava tehnike osobnog rasta. Princeza koja je vjerovala u bajke međunarodna je uspješnica prodana u milijunima primjeraka diljem svijeta.

Katarzyna Kucewicz

Psihologinja i psihoterapeutkinja Katarzyna Kucewicz problem visoke osjetljivosti poznaje u srž. Godinama radi s visokoosjetljivim osobama. U svojoj knjizi savjetuje visoko osjetljive žene kako da se pobrinu za sebe i podučava ih kako da crpe snagu iz činjenice da posjeduju tu iznimnu osobinu. Pokazuje im što trebaju učiniti da bi u ekstrovertnom svijetu prepunom svakojakih podražaja pronašle svoj put.

julian-hannes

Julian Hannes

Julian Hannes, poznatiji pod pseudonimom Jarow, proslavio se na YouTubeu svojim videozapisima u kojima se očituje njegova strast prema neriješenim misterijima i istinitim zločinima. U njima donosi jezovite priče i neriješene zagonetke vješto golicajući živce i um mnogobrojnih pratitelja.

June_Pla

Jüne Plã

Jüne Plã rodom je iz Marseillea i zaposlena je u industriji računalnih igara kao character designer. Svoje sjajne ilustracije vezane uz kreativni seks odlučila je podijeliti na svom Instagram profilu. Na njeno iznenađenje, crteži su postigli golem uspjeh. Pola godine nakon što je osnovala Jouissance Club, njen je profil pratilo 300 000 korisnika.

Jenn-Granneman

Jenn Granneman

je novinarka, autorica i osnivačica Introvert, Dear, najveće zajednice introverta na svijetu te suosnivačica platforme Higly Sensitive Refuge posvećene visokoj osjetljivosti. Autorica je knjige Tajni životi introverta i suradnica brojnih online i tiskanih publikacija poput Psychology Today, Forbes i The Huffington Post.

Bodo-Schäfer

Bodo Schäfer

Bodo Schäfer jedan je od najpoznatijih autora motivacijske literature. Njegov bestseler Put do financijske slobode preveden je na više od 30 jezika i prodan u više od 10 milijuna primjeraka. Napisao je i popularnu dječju knjigu o financijama Pas zvan Novac. Njegov životni cilj jest da ljude izvede na put financijske slobode.

Ana-Maria-Sepe

Ana Maria Sepe

(Caracas, 1965.) diplomirala je psihologiju, stručnjakinja je za proučavanje ličnosti i za Myers-Briggs test osobnosti. Izdržljiva je žena, a najveća joj je strast pisanje romana i poezije.

Anna-De-Simone

Anna de Simone

(Napulj, 1987.) diplomirala je psihologiju, specijalizirala se u neuroznanosti i stručnjakinja je za genetiku ponašanja. Samoinicijativna je osoba koja cijeni male životne radosti. Voli istraživati more i podmorje, čak i zimi.

Tillie Cole

Tillie Cole odrasla je u malom gradu na sjeveroistoku Engleske. Godinama je putovala svijetom sa svojim suprugom, profesionalnim igračem ragbija. Kada ne piše, najviše voli provoditi vrijeme plešući, pjevajući, jašući ili slušajući glazbu. Njezin roman Tisuću poljubaca postao je svjetska senzacija I osvojio srca milijuna čitatelja.

Noémi Orvos-Tóth

Noémi Orvos-Tóth rođena je 1971. godine u Karcagu, u Mađarskoj. Diplomirala je psihologiju na Sveučilištu ELTE u Budimpešti. Klinička je psihologinja i profesorica psihologije. Glavna su područja njezina interesa transgeneracijski prijenosi, utjecaji rane privrženosti na partnerske odnose odraslih i cjeloživotni utjecaj traume. Uz privatnu praksu, predavanjima, knjigama i člancima promiče psihološke spoznaje. Do sada je objavila knjige: Naslijeđena sudbina (Örökölt sors, 2018.), U narcisovoj mreži (Egy nárcisztikus hálójában, 2018.) i Slobodna volja (Szabad akarat, 2021.).

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u webshop
    Scroll to Top