Autori

Regina-Brett

Regina Brett

američka je spisateljica, novinarka i radijska voditeljica. Novinarstvo je završila na Sveučilištu u Kentu a religijske studije na Sveučilištu John Carroll. Objavila je više od 2500 novinskih članaka i bila dvaput finalistica Pulitzerove nagrade. Njezina prva knjiga, Bog nikad ne trepće (50 lekcija za teške trenutke u životu), stekla je kultni status i objavljena je u 26 zemalja.

Thomas Erikson

Thomas Erikson

popularan je pisac knjiga iz psihologije, bihevioristički i komunikacijski stručnjak, predavač, rukovodstveni trener i pisac krimića. Vodi konzultantsku tvrtku s naglaskom na mijenjanju ponašanja u različitim vrstama organizacija te svake godine obučava brojne izvršne direktore iz poslovnog svijeta. Njegova prva knjiga iz popularne komunikacijske psihologije Okruženi idiotima u Švedskoj je prodana u više od 900 000 primjeraka, a zajedno s dva nova naslova, Okruženi psihopatima i Okruženi lošim šefovima, prodao je ukupno više od 1 500 000 knjiga. Knjige su mu prevedene na više od 40 svjetskih jezika.

Christel-Petitcollin

Christel Petitcollin

autorica i predavačica s 27-godišnjim iskustvom psihoterapeutkinje i trenerice u području komunikacije i osobnog razvitka. U fokusu njezina interesa su ljudski odnosi. Njezine knjige Kako manje misliti i Kako izbjeći manipulatore postale su svjetske uspješnice.

Ian Morgan Cron

autor je bestselera, govornik poznat diljem svijeta, učitelj Eneagrama, savjetnik i pjesnik nagrađen nagradom Dove. Ian znanje crpi iz niza disciplina – od psihologije do umjetnosti, kršćanske duhovnosti i teologije – pomažući ljudima da se udube u misterij vlastita života.

Suzanne Stabile

cijenjena je govornica, nastavnica i međunarodno priznata učiteljica Eneagrama.

Federica Bosco

jedna je od najpopularnijih talijanskih spisateljica čiji romani ne silaze s vrhova top lista. Govorili su da sam preosjetljiva prvi je njezin publicistički naslov a preveden je na desetak jezika.

Marek Herman

Marek Herman (1965.) rođen je u Opavi, gdje je završio gimnaziju, a potom je studirao na Pedagoškom fakultetu u Brnu. Sedam godina predavao je u gimnaziji, godinu dana radio je za Nadace Open Society Fond u Pragu na programu posvećenom radu s djecom u vrtićima. Od 1997. do 2007. g. radio je za velike međunarodne koncerne a bio je i među ključnim osobama koje su pokrenule jedinstven projekt dobrotvornih SMS-ova u Češkoj. Danas radi kao vanjski predavač na Sveučilištu Palackoga u Olomoucu te na Ekonomskom fakultetu u Pragu. Iznimno je veliko zanimanje za sudjelovanje na njegovim radionicama posvećenima samospoznaji i osobnom razvoju a podjednak uspjeh postižu i seminari o odgoju male djece do šest godina starosti namijenjeni majkama na rodiljnom dopustu

Sharon Jones

Sharon Jones grafička je dizajnerica a živi u Sjevernoj Engleskoj. Spali dnevnik njezin je književni prvijenac.

natalia-de-barbaro

Natalia de Barbaro

Psihologinja, pjesnikinja, feljtonistica. Kroz autorsku radionicu Vlastita soba radi sa ženama koje traže odgovore na pitanja: „Tko sam ja zapravo? Što hoću? O čemu sanjam? Što si dopuštam?“ Njezina hit-knjiga Ženski povratak sebi - precizna s gledišta psihologije, a istodobno i poetična, iskrena i dirljiva - priča je o putu koji vodi prema upoznavanju same sebe.