Bog nikad ne trepće

50 lekcija za teške trenutke u životu
Kategorija: Autor:

17,12  (129,00 kn)

TRENUTNO NEDOSTUPNO

Imate osjećaj da ste izgubili nadzor nad svojim životom i da vam je potreban putokaz za život?

Zahvaljujući ovim mudrim i oštroumnim lekcijama popularne novinske kolumnistice i finalistice Pulitzerove nagrade Regine Brett, mogućnosti koje vam nudi život vidjet ćete na posve nov način.

Kada je navršila pedeset godina, Regina Brett objavila je knjigu o 50 lekcija kojima ju je njen život naučio. Pisala je o svemu što je naučila kada je postala samohrana majka, kada je tražila ljubav na pogrešnim mjestima, radila na svojem odnosu s Bogom, borila se s rakom i sklapala mir s teškim djetinjstvom.

Vrijednost naputaka Regine Brett otkrili su i zavoljeli čitatelji diljem svijeta. Lijepili su ih po vratima hladnjaka, slali bliskima u e-mailovima. Teme lekcija koje je autorici udijelio život, navođene su na tisućama blogova i pretiskivane u novinama.

Ova mudra, suosjećajna i iskrena knjiga bit će bliska svakome tko se ikada našao pred životnim zaokretom i svima koji traže nadahnuće. Neka svaka od pedeset lekcija u njoj bude objava jednostavne i bezvremenske poruke, kao što kaže jedna sportska prvakinja: „Život je dobar!“. Jer jest takav. Zaista.

Godina izdanja: 2020.

Vrsta: publicistika – duhovna inspiracija

Broj stranica: 304 stranice

Uvez: meki s klapnom

Dimenzije: 140×210 mm

ISBN: 978-953-59479-5-0

Prijevod: Mirjana Paić-Jurinić

Pročitaj ulomak
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u webshop
    Scroll to Top